Tag Archives: Ezen a Napon

Majdnem Ezen a Napon!:))

Most jutott eszembe,hogy ezekben a napokban volt az évfordulója annak,hogy 3. éve vagyok társszerzője az oldalnak.Pontosabban 22-dikén volt 3 éve,hogy Hapikatsa köszöntött mint új társzerzőt.Köszönöm Nektek,hogy itt lehetek még mindég,és kívánok a továbbiakban is még nagyon sok együtt töltött kellemes órákat és rengeteg Escape játékot!  

Ezen a Napon

Ma lenne 106 éves Zelk Zoltán.Íme számomra egyik legkedvesebb, gyerekkoromat idéző verse Szabó Gyula előadásában.

EZEN A NAPON

Ma László névnap van, és ezúton szeretnék boldog névnapot kívánni régi kedves játékostársunknak szancsonak, és új társszerzőnknek zedfének, na meg persze az összes többi László nevű játékosnak!

EZEN A NAPON

Mielőtt visszamennék a forgatagba, még egy posztot kiteszek :) Szóval ma sokféle világnap van, de ami számomra meglepő, hogy ilyen is van , az a bográcsozás világnapja!  Itt a nyár, jó idő, ráadásul hétvége, úgyhogy elő a bográcsokat, hogy méltóképpen ünnepelhessétek meg ezt a napot!

EZEN A NAPON

Egy 2000-ben elfogadott törvény alapján „a kivonulás napja”, annak emlékére, hogy az utolsó megszálló szovjet katona 1991. június 19-én hagyta el Magyarországot.

EZEN A NAPON

Ma lenne 84 éves Che Guevera.

EZEN A NAPON

A világ számos országában évtizedek óta rendeznek már ilyen nemzeti emléknapot. Magyarországon a jeles napok ünnepköréből még hiányzott, és a feltalálók pótolni akarták a hiányt. A választás azért esett június 13-ra, mert az első magyar Nobel-díjas, Szent-Györgyi Albert biokémikus 1941-ben ezen a napon jelentette be találmányát, a jól eltartható, nagy C-vitamin tartalmú készítmények előállításának eljárását. […]

EZEN A NAPON

Isten éltesse szülinapján,Princeton‑Plainsboro Egyetemi Kórház zseniális elméjű orvos-diagnosztáját!A sorozat számos díjat kapott és a 2012-es Guinness rekordok könyve szerint,81,8 millió nézettséggel a legkedveltebb sorozat.

EZEN A NAPON

Az ENSZ 40 évvel ezelőtt a mai napot, Környezetvédelmi Világnappá nyilvánította.

EZEN A NAPON

1925. június 3-án született Tony Curtis kétszeres Golden Globe-díjas magyar származású hollywoodi színészlegenda, aki 130 alkotásban szerepelt. Kedvencem tőle a Van aki forrón szereti című film, amiből egy rövidke részlet itt látható: