Tag Archives: fizikai

Save My Tree

Fizikai játék. Sok sikert, jó szórakozást mindenkinek! JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Gemollection Players Pack

Egy jó kis fizikai játék, amiben a drágaköveket a hozzájuk tartozó ládába kell “terelgetni”. Kellemes péntek reggelt, sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek! JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Simple Motion 2

Aki ismeri itteni tevékenységemet, az tudja, hogy imádom a fizikai játékokat. Nos itt egy remek darab. Szép a grafikája, jó a zenéje és a hangulata, igazán élvezetes kis játék. A cél, hogy össze kell szedni a vörös csillagocskákat (a sárgák bónuszok), és el kell érni vele a piros zászlóhoz. Ehhez különféle mozgások vannak, mikor mi. […]

King’s Game

A királyok játéka. Legalább is, királyok lőnek egymásra. Hasonló a játék, mint az Angry Birds, azzal a különbséggel, hogy itt vissza is lőnek. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Pegball

Nyilván nem gondolta senki, hogy a foci-EB megúszható focis játék nélkül ;) Ez nem kijutós játék ugyan, de én már régóta jól elvagyok vele. A harmincon túliak egyből fel fogják ismerni: ez biza a jó régi rugós foci szájber-reinkarnációja! Bejelentkezhetsz facebook-accountoddal, illetve regisztrálhatsz külön ide is – de, ha csak belekóstolnál, vendégként, regisztráció nélkül is játszhatsz. […]

Roly Poly Eliminator 2

Akik szeretik a fizikai játékokat, azok örülni fognak, mert ez egy szerintem hangulatos, élvezetes, remek kis játék. A cél, hogy nyírj ki mindenkit. 16 éven felülieknek ajánlott! JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Kamikaze Blocks

Kedvenceim a logikai / fizikai játékok egy számomra újabb remeke, a Kamikaze Blocks. A lényeg, hogy el kell tünteni a pályáról az egyes kockákat. Annyiban trükkös, hogy a jeges kockák felfelé “esnek”. A szörnyek, akik meg megeszik a blokkokat, hát megfizethetetlen látvány :)) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Adam the Archer

Izgalmas logikai játék. Adam, az íjászunk bele akar találni a céltábla közepébe, de mindenféle akadályok állják útját. Nehezíti a dolgot, hogy csak bizonyos számú nyílvessző áll rendelkezésre az egyes pályákon. Sok sikert :) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Chicken House

A Bored.com fizika alapú ügyességi játékában,30+3 pályán kell megöldösni a baltával,de minnél kevesebb kattintással a csirkéket és a tojásokat. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Hit Jackpot 3

Aki pedig az ügyességi játékokat jobban szereti, mint a kijutósokat, azoknak itt egy játék harmadik része a Hit Jackpot 3. Nem muszáj regisztrálni, lehet játszani vendégként a Guest -re kattintva. Egy gyors regisztráció után azonban tornákba is beszállhatunk. Egérrel kell irányítani. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!