Tag Archives: flash játék

Frog World

A japán Sanpoman játéka. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Green Love

BeGamer játéka egy béka páros románcárol persze hogy 5 perces kategória. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL

Stray School (Meiosh)

A Gotmail játéka. Nem a legfrissebb, de itt nem találtam. Regisztráció nélkül játszható (én legalábbis nem regisztráltam sehová, mégis játszom vele…), ráadásul angolul is… Nektek ismerős? JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Duck – Think Outside The Flock

Bart Bonte, a Belgium flashjáték-termelésének döntő hányadát biztosító ifjú titanic egy logikai játéka. Aki eddig szerette a kacsákat, az a 25. szint végére majd jól nem fogja… Nem árt tudni: Bart volt olyan rendes, hogy szöveges- és video-walkthrought is mellékelt, ha valaki végleg elakadna. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!  

Escape From Darts Bar

Az Escape Cafe játéka. Könnyed, maximum 10 perces, tökéletes az ilyen vasárnapi, hőségriasztásos délutánokra. Összesen 501 kattintásod van, de csak akkor nyerhetsz, ha  a kijutás előtti utolsó kattintásod duplába megy. Na jó, nem is.   Fontos tudni: aki esetleg nem ismeri a darts szabályait, az nem biztos, hogy tudja, hogy egy-egy dobás hány pontot ér – […]

Anime Lab Escape

A Games2Rule játéka. Nem, nem japán képregényeket bevizsgáló intézménybe kalauzol minket, úgyhogy a gülüszemű iskoláslánykák rajongói  ne is várjanak a Manga Lab Escape című folytatásra… JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Penguin Escape

A MixGames játéka. Pingvinekkel nem lehet melléfogni – szerintem nekik sem sikerült :) (Mondjuk, a legutolsó színkód okára maximum tippem van, az húzós…) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Fire

A Coolescapers játéka. Érdekes darab, mert nem kimondottan kijutós, de puzzle-tartalma igen magas. Állítólag valami rakétákat kell kilőni, de ezt csak nagy agytorna árán teheted meg. “Állítólag”, mert én nem jutottam sokra vele… Lássuk, tinektek sikerül-e elsütni azt a fegyvert… JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

King Room Escape

A GamesPerk játéka. Mit mondhatnék róla… Király egy játék! JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Magic Island 4

Meglepően gyorsan itt az Esklavos sorozatának újabb része – csak, hogy mára is maradjon jó hír :) (Elnézést, rosszul időzítettem az éjjel, ezért került olyan lentre – javítottam.) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!