Tag Archives: horror

Soul Escape

No1Game horror játéka. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!  

The Halloween

Megérkezett az idei első Halloween hangulatú kijutós,méghozzá a The House készítőjétől Sinthai Boonmaitree-től. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

REPLAY:The House 2

Rég játszottunk már horror játékkal,íme egy régebbi ma estére:) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Cult Prophecy

Emby jó kis új kijutósa. Sok sikert, Jó szórakozást mindenkinek! JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

The Dollhouse

Horror játék akar lenni,de én nem haladok vele. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

REPLAY:Atrocitys 2: Revenge

Régebbi horror játék. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Happy New Year 2012!

Kívánok én is minden Boldogat és szépet,ami az oldalt illeti pedig,minden napunk legyen ilyen mint a mai reggel sok-sok kijutós játékkal:) Itt csak kattintsatok oda ahova kérik:)Tavaly is volt ehhez hasonló kisfilm az Eg24-en A komenteket olvasva többen a saját nyelvükön kívántak Boldog Új Évet.Én is megtettem:)

Sinner’s Sacrifice

Horror játék. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Purgatorium

Új játék ha nem tévedtem,szóljatok ha mégsem.Én horror játéknak nézem a kiságytól nem is mentem tovább:) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Awe – Beckoning Halloween

Halloweeni horror játék. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

REPLAY:Asylum626

Fannieva tegnap megtalálta nekem ezt a játékot,amiről csak annyit tudtam,hogy este 18:00 és reggel 6:00 óra között játszható(vagy át kell állítani az órát a gépünkön). Én meg is tettem délután kettőkor,de nincs az a hatalom ami rá tudna venni,hogy még egyszer belekezdjek.Majd Ti leírjátok,hogy mi lett a vége.Aki már játszott vele annak idején gondolom annak […]

REPLAY:The House 2

Nordhino oldalán találtam,mivel nekem nem volt ismerős újnak hittem.De a kereső szerint volt már nálunk, beleolvastam az akkori kommentekbe és gondoltam hátha játszanátok vele még egyszer.Én már a zenéjétől is frászt kaptam:) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Scary Room

Horror játéknak néz ki,idegtépő zenével.Napok óta kínlódok vele,de vagy egy idétlen hülye játék,vagy pedig hibás.Amikor repül a gyerek feje,akkor kiírja,hogy mehetek a másik szobába,de ott tök sötét van és hiába kattintgatok nem történik semmi.Nálatok? JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Awe – The beckoning

Newgraunds-ék sem mentek még nyaralni szerencsékre. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Pryon Zero

MoFunZone horror játéka. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

REPLAY:The Victim

Erős idegzetű játékos társaimnak ajánlom. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Arise 4

Sokáig nem jutottam, ugyanis kétszer meghaltam, de elsőre parásnak tetszik. Fel kell venni az elején a fegyvert, az 1 és 2 gombokkal tudsz váltani a pisztoly, és a mászkálás üzemmódok között. Nekem jöttek fejek, nem tudom, hogy sikerült -e vagy sem kinyírni őket. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Insanity II

Egy horror játék, elég parásnak tűnik. Kicsit az irányítás nehézkes, de izgalmasnak tűnik. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!