Tag Archives: karácsonyi rovat

Jigidi Puzzle-Kerstmis

Peter küldi nektek és Szép  Karácsonyt és Boldog Új Évet kíván nektek. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Hangolódás:Bibus

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok! Bibus Aki szeretne küldeni karácsonyi témával kapcsolatban videót, verset, zenét, képet, történetet, annak nincs más dolga mint a zelmi00@gmail.com email címre írni (a kapcsolat sajnos még mindég nem műkszik) és beérkezési sorrendben ki kerülnek az oldalra.

Hangolódás:Judit

Minden Kedves játékot felposztolónak, minden Kedves Játékostársnak áldott, békés, boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok. Aki szeretne küldeni karácsonyi témával kapcsolatban videót, verset, zenét, képet, történetet, annak nincs más dolga mint a zelmi00@gmail.com email címre írni (a kapcsolat sajnos még mindég nem műkszik) és beérkezési sorrendben ki kerülnek az oldalra.

Hangolódás: b128

“A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs porcica a szekrények mögött, tízféle sütit sütsz és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz-vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep rész. Lehet készülődni és […]

Hangolódás:Veró

Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok!!!! Aki szeretne küldeni karácsonyi témával kapcsolatban videót, verset, zenét, képet, történetet, annak nincs más dolga mint a zelmi00@gmail.com email címre írni (a kapcsolat sajnos még mindég nem műkszik) és beérkezési sorrendben ki kerülnek az oldalra.

Hangolódás:Peter

Ezzel a játékkal szeretnék Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni! Üdvözlettel: peter   Aki szeretne küldeni karácsonyi témával kapcsolatban videót, verset, zenét, képet, történetet, annak nincs más dolga mint a zelmi00@gmail.com email címre írni (a kapcsolat sajnos még mindég nem műkszik) és beérkezési sorrendben ki kerülnek az oldalra.

Hangolódás:Gabianyu

Békés Meghitt Karácsonyt Kívánok minden játékostársamnak! Gabianyu Aki szeretne küldeni karácsonyi témával kapcsolatban videót, verset, zenét, képet, történetet, annak nincs más dolga mint a zelmi00@gmail.com email címre írni (a kapcsolat sajnos még mindég nem műkszik) és beérkezési sorrendben ki kerülnek az oldalra.

Hangolódás:Ági

Szép Tündérország támad föl szívemben Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben. …Bizalmas szívvel járom a világot, S amit az élet vágott, Beheggesztem a sebet a szívemben, És hiszek újra égi szeretetben, Ilyenkor decemberben. …És valahol csak kétkedő beszédet Hallok, szomorún nézek, A kis Jézuska itt van a közelben, […]

Hangolódás:Silye

Mindenkinek! A szeretet akkor él, ha minden nap igaz, néhány szép pillanat az évekre nem vigasz. Akit sokszor megbántottál, talán ma megbocsát, de ha elfújtad a gyertyát, őrizd meg a fényt tovább! Berkes Gábor   Aki szeretne küldeni karácsonyi témával kapcsolatban videót, verset, zenét, képet, történetet, annak nincs más dolga mint a zelmi00@gmail.com email címre […]

Hangolódjunk együtt!

Már-már hagyománnyá vált nálunk,hogy közösen hangolódunk a Karácsonyra!Az idén sem lesz másként,aki szeretne küldeni karácsonyi témával kapcsolatban videót, verset, zenét, képet, történetet, annak nincs más dolga mint a zelmi00@gmail.com email(a kapcsolat sajnos még mindég nem műkszik) címre írni és beérkezési sorrendben ki kerülnek az oldalra.