Tag Archives: mászkálós

Portal Quest

Ez a játék személyes kedvencem a pc-s játékok közül. Online verzióját ki is posztolom, hátha másnak is megtetszik. 2D-s az egész sajna, de így legalább nem fagy le senkinek a gépe tőle.  Ez a játék arra jó hogy egyrészt tornáztassa az agyat, másrészt ha épp nincs más érdekes, akkor lefoglalja az embert. Készítőjét nem tudom […]

The Mechanicer

Egy aranyos mászkálós játék, amiben a robotunkkal ki kell jutni minden pályán. Ehhez segítségünkre vannak dobozok, kapcsolók, és egyéb eszközök. R betűvel lehet újraindítani a pályát, ha elrontottad. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Psychout

Egy platform-játék a Kongregate tálalásában. Nem kijutós tehát, de szerintem nagyon jól eltalált platformjáték, ahol szinte mindegyik pályának megvan a maga logikai csavarja – néha tényleg segít, ha az ember az őrült főhős agyával gondolkodik :) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Netless Escape

Mászkálós kijutós és el is lehet tévedni benne. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Max Strong 2

Nyomozós,mászkálós játék. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

The Great Automate – Chapter 2

Ezeket a dolgokat találtam eddig és itt akadtam el.A vizet kéne valahogy le ereszteni,de már mindent körbe jártam és nincs szerszámom.Jó kis játék különben de a puzzle nélkül azt hiszem meg lettünk volna:) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Awe – Beckoning Halloween

Halloweeni horror játék. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Jacko In Hell

Halloween hangulatú játék.Mozgás az AWSD gombokkal Spacebar a feladatokhoz.Jó kis játéknak néz ki,de ha elakadnátok nyomjátok meg a J gombot. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Kubu Titkok Könyve

Gyerek játéknak tűnik,de kiteszem,mert MAGYAR.Irányítása az egérrel és a nyilakkal megy.Nálam játék közben eltűnik a kurzor,de az Esc.gomb megnyomásával visszajön játék menüje, és mindent meg lehet tudni a játék menetéről,irányításáról és a feladatokról is. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Hood Episode 1

Mászkálós kalandjáték. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!