Tag Archives: stratégiai

Royal Envoy

Lindy küldte ezt a stratégiai játékot. (Délután elmegyek fesztiválozni, és 4 napig nem leszek gépközelben) JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Lacotipa

Csővezeték építő játék JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Wasteland Defender

Először, mikor tegnap belenéztem, azt hittem, hogy nem valami jó játék. De nem hagy nyugodni, hogy ezen a pályán sehogy sem tudok túljutni, ami a képen van. Többféle fegyvert, elhelyezést kipróbáltam, de ezek igen ellenálló páncéllal rendelkező bogarak! Ha valakinek sikerül, írja már le, milyen fegyvert vetett be ellenük! JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Castle Wars 2

Ez a játék, a népszerű Castle Wars második része. Építened kell a kastélyodat, vagy a másikét lerombolni. Az előző verzióhoz képest, most már van kampány, illetve új kártyák is, és sokkal szebb a grafikája! JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Amuse Park

Lindy küldte ezt a vidámpark építő játékot. Hát, nekem nem sok elégedett emberkém van, de ti legyetek ügyesebbek nálam! JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Garden TD

háromnevő játékosunk ajánloatta régebben ezt a klasz kis toronyvédős játékot,  az egész család játsza, ahol a kertedben lévő növényeket kell megvédened a kerti törpékkel a rovarok ellen. A szokásos módon tethetsz le több fajta törpét, amelyeket fejleszthetesz. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!

Cursed Treasure: Don’t Touch My Gems!

Védd meg a gyémántjaidat, amelyeket a barbárok el akarnak orozni tőled! Klasszikus toronyvédős (tower defence)  játék, ahol különböző tornyokat kell elhelyezned, fejlesztgetned a pályán , hogy az egyre erősebb hullámokban érkező ellentől megvédd a kincsed. Insturkciók a játékban. JÁTSSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!