Élő kijutós EXTRA: Lockedup.eu a kopaszi gáton

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2014. május 5. hétfő 09:44

Szuper élményben volt részünk a múlt hétvégén! A Lockedup.eu csapata olyannal próbálkozott, amivel eddig még senki, és bátran állíthatom, hogy sikerrel.

A bezártságot kivitték a szabadba, és a Kopaszi-gáton rendezték meg az első szabadtéri kijutós játékukat. Több csapat is versenybe szállt, több turnus is volt, egyszerre négy csapatnak kellett megbirkóznia a feladatokkal, de nagyon ügyesen úgy oldották meg, hogy a csapatoknak ne kelljen egymásra várakozniuk.

AKI LEMARADT VOLNA RÓLA, NE BÚSÚLJON, LESZ MÁJUS 17 -én IS EGY JÁTÉK, REGISZTRÁLJATOK!!!

Már az elején próbáltuk kitalálni, hogy vajon hogyan lehet ezt megoldani, most egyesével megy minden csapat, újra fel kell állítani a pályát, vagy mi lesz? Nyolc fő indulhatott egy csapatban, mi úgy szerveztük, hogy hatan leszünk, sajnos többen lemondták, van aki nem tudott odaérkezni, így végül négyen vágtunk neki, de ez semmit nem vont le a játék értékéből.

Amikor valami miatt két vagy több csapat is ugyanahhoz a feladathoz ért, akkor minden csapatnak egyenlő feltételekkel kellett megoldania ugyanazt a feladatot, de úgy, hogy nem kellett várni a másik csapatra, tényleg ügyesek voltak.

Régen voltam már a Kopaszi-gáton, meglepett, hogy milyen szépen kiépült, az időnk is csodás volt, tehát minden adott volt, hogy a végére mezei sétálókból igazi drogbárók legyünk. Ez volt ugyanis a játék célja, a Heisenberg Nyomában, a Breaking Bad alapján.

Amikor először megírtam a beszámolómat, akkor nagyon boldog voltam, hogy végre írhatok a feladatokról is, de sajnos nem, mivel lesz még ugyanez a játék. Annyit elárulhatok, hogy itt is, mint minden kijutósban szükségetek lesz logikára, ügyességre, roppant ötletes feladatok vannak, ráadásul csapatok ellen versenyeztek, no és persze az idő ellen.

Mind a négy csapat kapott egy kis pakkot, amiben mindenféle eszközök voltak. Leginkább egy térkép ami pontról pontra mutatta, merre kell vennünk az irányt. Azért nem ilyen egyszerű, hiszen csak az első két pontot kaptuk meg, a többi helyszínt csak akkor, ha sikeresen teljesítettük a küldetést. Előző este koncertezni voltunk, tehát elég másnaposan érkezett meg a kis csapat, láttuk, hogy a többi csapat majdnem maximum létszámmal érkezett meg, ezért úgy álltunk neki, hogy jól érezzük magunkat, nem kapkodunk, játszunk egy jót és kész.

Persze andalogtunk, meg minden, de amikor láttuk, hogy a többi csapat hol jár, mind a négyünkben elkezdett motoszkálni a kisördög, hogy nehogy már, a végén már szó szerint futottunk, gátról ugrottunk le, hogy levágjuk az utat, szóval az adrenalin fröccs itt sem marad el.

A rekord időt nem döntöttük ugyan meg, pár perc kellett volna csak hozzá, de így is szuperül éreztük magunkat végig a játék folyamán. Valójában egy akadály verseny volt, nagyon klasszul és profin megszervezve, sok szervezővel, látszott, hogy odafigyeltek rá, hogy minden flottul menjen.

Lesz még májusban is lehetőségetek elmenni játszani, aki erről lemaradt, szerintem mindenképpen pótolja be, ha tehetjük, mi is részt veszünk a játékban.

A weboldalukat itt érheted el, a facebook oldalukat pedig itt.

lockedup

7 votes, average: 5,00 out of 57 votes, average: 5,00 out of 57 votes, average: 5,00 out of 57 votes, average: 5,00 out of 57 votes, average: 5,00 out of 5 (7 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

2 hozzászólás

 1. avatar UmBu
  Küldve: 2014. május 5. hétfő at 10:02 | Permalink

  juuhhuuuuu :)
  igen, menjünk még!!! (majd ha már másik pálya lesz:)) :)
  és menjen mindenki!!! sokcsillagosötös!!! ;)

  VálaszVálasz
 2. avatar Megyoo74
  Küldve: 2014. május 5. hétfő at 15:42 | Permalink

  Volt ott kérem akció,földmunka,pancsolás,kocsma sport,futkározás és….
  Sör:) A Morzsikák nem tréfáltak!
  Menjetek,nagy móka!:))

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.