Élő kiszabadulós: Keresd meg az örök élet kövét!

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2014. június 24. kedd 08:43

Legutóbb, miután kiszabadultunk a seriff fogságából a törd a fejed, csapat felajánlásából, most egy dzsungelben kellett kutatnunk, és megtalálnunk az örök élet kövét.

Ez a szobájuk is ugyanott található, ahol a szökés: 1114 Budapest, Bukarest utca 11. alagsor

Igazi vadregényes tájra tévedtünk, az esőerdő közepére. Egy professzor már egyszer megpróbálta megfejteni a kincs rejtekhelyét, de sajnos nyoma veszett, ezért a mi feladatunk volt, hogy befejezzük a küldetését.
Hárman vágtunk neki a túrának, mint látjátok, minden felszerelésünk megvolt hozzá, bár én botor módon bort vittem az útra víz helyett, talán azért is sikerült ilyen vidámra a kép.
Egy valami biztos, szégyenkeznünk nem kellett, hiszen a dicsőség falra is felkerültünk, nem emlékszem pontosan, de a második vagy a harmadik helyre. Igaz, egyik másik feladatot elég furcsán és alternatívan oldottuk meg, de azt hiszem, ez a mi csapatunktól már megszokott.

Miután nagy nehezen átküzdöttük magunkat a párás dzsungel ösvényein, még messze nem ért véget a túránk, hiszen egy barlangra bukkantunk, ahol újabb és újabb kihívások vártank ránk.
Nagyon sok izgalmas feladattal találkoztunk, rengeteg olyan saját készítésű dologgal találkoztunk, ahol máshol biztosan nem fogtok, nekem az egyik az agyamra is ment, azt hittem, sosem oldjuk meg, igazi csapatmunka volt. A másik pedig, hát… sok hajszeszre lesz szükségem, mire visszanyerem az eredeti frizurám, mert azzal is megküzdöttem. Ami kifejezetten tetszett a játékban, hogy itt nem csak a logikátokra lesz szükségetek, de az ügyességetekre is.

Sosem győzőm eléggé hangsúlyozni, hogy mindig mennyire megdobogtatja a szívem, amikor nem egy szobában vagyunk, hanem feltárul egy másik helyszín, itt is megkaptuk ezt az élményt.

Mindent egybevetve, egy roppant izgalmas és hangulatos játékban vettünk részt, köszönet Nikolettéknek, a hely készítőinek.

És azt nem mondom el újra, hogy nagyon kedvesek voltak újfent, de bónuszként felajánlottak egy szuper kedvezményt nektek!

Aki a kijutos-jatekok.hu weboldalra hivatkozik, az 45% -os kedvezményben részesül, így el ne felejtsétek mondani, hogy a mi oldalunkon olvastátok a beszámolót!

TALÁLJÁTOK MEG TI IS AZ ÖRÖK ÉLET KÖVÉT!

A szoba weboldalát megtalálhatod itt, a facebook oldalukat pedig itt.

tordafejed

8 votes, average: 5,00 out of 58 votes, average: 5,00 out of 58 votes, average: 5,00 out of 58 votes, average: 5,00 out of 58 votes, average: 5,00 out of 5 (8 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

4 hozzászólás

 1. avatar Nikki
  Küldve: 2014. június 24. kedd at 23:04 | Permalink

  Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat!
  Szuper csapat vagytok! :)

  VálaszVálasz
 2. avatar Pepita
  Küldve: 2014. június 24. kedd at 23:45 | Permalink

  Olyan szívesen megnézném a walktroughját a youtubon. ;)

  VálaszVálasz
 3. avatar Magnólia
  Küldve: 2014. június 25. szerda at 12:02 | Permalink

  @Pepita: :DD

  VálaszVálasz
 4. avatar UmBu
  Küldve: 2014. június 26. csütörtök at 13:37 | Permalink

  Nagyon jó kis szoba!!! Tényleg szórakoztató!! ;-)
  Mi ki sem akartunk jönni :D

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.