Élő kijutós: Élő kijutós

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2014. július 15. kedd 14:00

Kedves játékostársaim!

Van itt valami bennem, ami nem hagy nyugodni. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne olvassa el ezt a posztot, lépjen túl rajta(m), nekem azonban ki kell adnom magamból. Sokan biztosan emlékeztek rá, hogy honnan is indultunk, ha jól emlékszem, nagyjából 2007, vagy valami ilyesmi környékén a http://falshjatekok.blog.hu oldalról. A mai napig imádom azt a hangulatot, ami ott és itt is uralkodik.

Többször leírtam már, hogy hobbiból kezdtem az egészet ami most már felelősség, és több éven keresztül ugyanazzal a lelkesedéssel és odaadással csináltam, mint a mostani szerzőink, Léna és Bobb, vagy akár, akik itt megfordultak a blog életében, hapikatsa, Kati, és még sokan mások. Itt hadd köszönjem meg nekik áldozatos munkájukat, nélkülük nem lenne ez a szuper közösség.

Ne ijedjetek meg, a blog, amíg csak bírja, üzemelni fog, én is megmaradok.

Talán kicsit megosztó lesz ez a poszt.

Történt ugyanis, hogy van egy ismerősöm, és anno nekem volt egy tervem rá, egészen pontosan 2008 októberében, hogy az ő vendéglátó egységében megcsinálok egy ilyen élő kijutós játékot. Ne tudjátok meg, hányan és hogyan piszkálnak azzal, hogy milyen barom és birka vagyok, hogy annak idején nem védettem le az ötletet.

Nekik innen azt üzenem, hogy sosem a dicsőségért, vagy a pénzért csináljuk ezt a blogot, hanem azért, hogy naponta több mint 1000 embernek szórakozást, kikapcsolódást nyújtsunk, és egy olyan helyen tudjanak egy kicsit összedolgozni, együtt lenni, és megosztani egymással az élményeiket, ahol nincs se politika, se anyázás, csak az önfeledt játék.

Még is, amikor olvasom a különböző cikkeket, nézem a tévében a szpotokat, akkor kicsit fájó nekem, ahogyan előadják, hogy micsoda fantasztikus találmány ez, és ki és hogyan találta ki 2010-ben.

Nem, nem arról van szó, hogy másnak ne juthatott volna eszébe. Olyan Newton-Leibniz szindróma. Persze, sok ötletem volt már, amit kitalált más is, vagy elloptak, de hát az internet és az emberek már csak ilyenek. Sőt, még több, amit kitaláltam, majd kiderült róla, hogy már létezik.

Szó nincs róla, hogy valami cicaharcot szeretnék generálni, vagy virtuális vállveregetéseket szeretnék bezsebelni. Mindösszesen csak szerettem volna kiírni magamból ezt, és megosztani, és mementónak megőrizni ezt a képet.

A cél az, hogy minél többen megismerjék ezt a fantasztikus játék formát, élményt, amikor az 59 percben maximum adrenalin szinten remegő kézzel ütitek be a végső kódot, de persze elsőre azt is elrontjátok, és végül 25 másodperccel az idő lejárta előtt kijuttok a szobából.

És, hogy ne legyen annyira lehúzós ez a poszt, hamarosan egy kis meglepetéssel szolgálhatok nektek, ami egy szuper kezdeményezés az egyik szoba üzemeltetőjétől! Előtte még lesz egy élő játék beszámoló, szóval gyertek vissza, nézzétek az oldalt.

 

elokijutos

12 votes, average: 5,00 out of 512 votes, average: 5,00 out of 512 votes, average: 5,00 out of 512 votes, average: 5,00 out of 512 votes, average: 5,00 out of 5 (12 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

9 hozzászólás

 1. avatar liv
  Küldve: 2014. július 15. kedd at 14:58 | Permalink

  Szia maci!JUJJ de rég volt akkor is és most is szeretem- szeretek ide jönni játszani!Várjuk a meglepit! :)
  UI:Azért valljuk be nem lett volna hülyeség levédeni az ötletedet…

  VálaszVálasz
 2. avatar Garfield
  Küldve: 2014. július 15. kedd at 15:18 | Permalink

  Szia maci! Napi szinten itt vagyok, nagyon régóta már. Imádom ezt az oldalt, és a közösséget is, habár megcsappantak a hozzászólások, de így is jó! Egyetértek liv-vel,le kellett volna védeni az ötletedet. Jó hogy kiadtad megedból, így azért könnyebb elviselni,mert engem is bántana a dolog. Szép napot, jó játékot mindenkinek!

  VálaszVálasz
 3. avatar Pepita
  Küldve: 2014. július 15. kedd at 18:37 | Permalink

  Ne bánd. A levédetés sem olcsó mulatság és mindig ki lehet azt is játszani. Nem térült volna meg. Viszont, ha még mindig áll a lehetőség, te is megcsinálhatod a saját ötletedet, ami gazdaságos is lehet.

  VálaszVálasz
 4. avatar gabianyu
  Küldve: 2014. július 16. szerda at 06:30 | Permalink

  én a kezdetektől itt vagyok egyetlen napot sem mulasztok el,hogy be ne lépjek! :)

  VálaszVálasz
 5. Küldve: 2014. július 16. szerda at 09:37 | Permalink

  Én már olyat is olvastam valami ázsiai élő kijutós oldalán, hogy egy japán úr is magának tulajdonítja ennek a kitalálását. Elég szomorú ez az egész helyzet.

  VálaszVálasz
 6. avatar Magnólia
  Küldve: 2014. július 16. szerda at 13:37 | Permalink

  @gabianyu: Én is itt vagyok mindennap. Már nem is tudom, hányadik éve játszom ezen az oldalon. :)

  VálaszVálasz
 7. avatar Lygia
  Küldve: 2014. július 16. szerda at 14:12 | Permalink

  Sziasztok! :)

  Én nem vagyok túl régóta tag, de mindig élvezettel játszom Nálatok! :) Viszont jó ideje azt tapasztalom, hogy az ENA Games játékokat nem tudom megnyitni. Minden más működik, csak az nem. :(
  A többi szuper, köszönöm a lehetőséget!

  VálaszVálasz
 8. avatar zsikee
  Küldve: 2014. július 16. szerda at 15:35 | Permalink

  Én sem vagyok kivétel.
  Voltam, vagyok és leszek ameddig csak lehet.
  Köszönöm a sok élményt. :)

  VálaszVálasz
 9. avatar minni
  Küldve: 2014. július 16. szerda at 18:10 | Permalink

  Szerintem a múlton kár rágódni. Ha levédetted volna épp ennyien mondanák miért tetted. Nincs helytelen cselekedet. A lehetőség még mindig adott. Ha te csinálod először, csinálják utánad többen. És akkor is ugyanott vagy, ha most kezdesz bele:)

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.