Élő kijutós: Borzadályos Cirkusz

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2015. január 8. csütörtök 12:11

Még karácsony előtt, pénteken, ellátogattunk az E-Exit másik szobájába, a Borzadályos cirkuszba.

Ez a szoba is a 1072 Budapest, Nyár u. 27. alatt található, akár csak az 1984.

Mit ne mondjak, igen érdekesre sikerült a móka. Történt ugyanis, hogy így az ünnepek előtt, rendeztünk egy kis céges bulit. Ebből nyilván adódik, hogy a munkatársaimmal látogattuk meg a helyet. Az egyik csoport az 1984 -be ment be, mivel én már voltam ott, így mi most a cirkuszos szobát látogattuk meg.

De sajnos az történt, hogy szégyen szemre, nem jutottunk ki. Nem igazán tudom hova tenni a dolgot, mert úgy éreztem, hogy ki kéne jutnunk. A csapat jó volt, mindenki pörgött, segítettünk egymásnak, kommunikáltunk, kerestünk, kutattunk, de sajnos elakadtunk. Pedig, így utólag visszagondolva, végül is triviális volt, hogy mit néztünk be, és nagyon kevés volt már hátra. Mindig az a kis fránya nüansz :)

Az is nagyon érdekes, hogy én ezt a szobát nehezebbnek tartottam, tartom, mint a másikat, de a készítők szerint ebből a szobából többen jutnak ki. Ebből is látszik, hogy mennyire ember, egyén függő, hogy kinek hogyan fekszik egy pálya.

Számomra a szoba tiszta káosz volt, nem véletlen borzadályos a neve, de ez csak az előnyére vált, én imádom a “kutatni kell” pályákat, szét is szedtük rendesen.

Egy szóval, ha ebbe a szobában jársz, egészen biztosan a hátad mögött hagyod a való életet, egy hatalmas kavalkád fog itt rád várni, ahol minden tudásod be kell vetned, hogy ha ki akarsz szabadulni. Ahogyan írtam, szerintem ez a közepesen nehéz pályák közé tartozik, még akkor is, ha dolgokat csak mi bonyolítottunk túl, szóval olyan játékosoknak ajánlanám, akik már voltak játszani ez előtt is. Ha még nem voltál, akkor először próbáld ki az E-Exit másik szobáját, az 1984-et!

JUSS KI TE IS A BORZADÁLYOS CIRKUSZBÓL!

e-exit2

6 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 5 (6 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.