Élő kijutós: Trapartment

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2015. február 12. csütörtök 09:46

Legutóbb, kb. három hete a Trapartment nevű helyen voltunk.

Könnyen megközelíthető, a 1072 Budapest, Nagy Diófa u. 5 szám alatt található.

A Trapartment egy viszonylag új hely, ottjártunkkor volt 1 – 1.5 hónapos. Mint láthatjátok, egy játék erejéig újra összeállt a régi csapat. Mielőtt azonban belevágnék, megemlíteném, hogy két szobájuk is van, az egyik az egyik a Magyar valóság nevű, a másik pedig a Börtön.

Mi az előzőben voltunk, ott jártunkkor még nem működött a másik, de ahogyan tudom, talán már működik. Érdeklődjetek telefonon, mielőtt mentek, helyet foglalni is így tudtok, vagy emailben.

Szóval, megérkeztünk a helyre, persze ahogyan szoktunk megint egy 10 perc késéssel, de nem volt baj, mert szerencsére az előttünk lévők is csúsztak. Egy nagyon csinos és kedves lány, Adrienn fogadott bennünket. Az előtér roppant hangulatos, kellemes meleg van, finom illatok.

Szóval, mikor bementünk a szobába, a 70 -es évek fogadott minket. Külön öröm volt számomra, hogy a játékhoz volt kerettörténet: A 70-es években járunk, és nagynénénk, hogy is mondjam, nem folytatott teljesen legális tevékenységeket, valami kémkedési botrányba keveredett, ezért el kellett menekülnie a lakásból. Azonban sajnos, otthon felejtett egy roppant fontos dokumentumot. Ő ugye nem mehet vissza érte, mert már a környéken elkapnák, ezért minket kért meg, hogy menjünk fel hozzá, és hozzuk el neki ezt a papírost.

Azonban nekünk is csak egy óránk van rá, mert bár ezt még nem tudhatjuk, de ha nem végzünk időben, a rendőrség fog eljönni értünk.

Szerencsére nekünk sikerült megoldani a feladatot, ha jól emlékszem, akkor 47 perc alatt, és végül kijutottunk. Igaz, hozzá kell tenni, hogy sikerült megint valami teljesen alternatív utat választanom ehhez :) És persze mindezt úgy, hogy öreg rutinróka létemre épp csak a legalapvetőbb szabályt nem tartottam be, miszerint semmit nem erőből oldunk meg. Na nem baj, ha jól tudom, ezt a részt már korrigálták a készítők.

Maga a szoba tényleg a 70-es évekre emlékeztetnek, amikor beléptünk, összenevettünk, hogy üljünk le dumáljunk, meg maradjunk, élvezzük a feelinget, és hagyjuk az egy órát :)

Van még pár fontos dolog amit meg kell említenem. Van pánikgomb, ha valaki esetleg használni szeretné, illetve egy telefonon tudtok segítséget kérni, A másik pedig az, hogy az üzemeltetők nagyon jó fejek, és ha nem sikerül egy óra alatt kijutnotok, akkor ha nincs más utánatok, ráhagynak nektek bőven még időt, hogy be tudjátok fejezni. Legalább is, amikor ott voltunk, nekünk ezt mondták, gondolom, ahogy sűrűsödik majd a foglalási táblázatuk, úgy fog ez egyre ritkábban megtörténni.

Én szuperül éreztem magam a helyen, nekem nagyon tetszett a játék, szóval mindenkinek, kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlom.

A hely weboldalát itt találhattjátok, a facebook oldalukat pedig itt.

JUSS KI TE IS A TRAPARTMENT SZOBÁIBÓL!

trapartment

5 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 5 (5 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.