Exit Zone – Halálsor

Szerző: Bobb, beküldve: 2016. február 7. vasárnap 12:03

Az Exit Zone Halálsor nevű élő kijutós játékában jártunk.

budapest-banner-halalsor

Kissé korábban érkeztünk, ami nem okozott gondot, mert a várakozó csapatok számára kisebb pihenő van kialakítva fotelokkal, asztallal és székekkel. A várakozási időben lehet dartsozni és sakkozni. Mi az előbbit választottuk.

A játékvezető nagyon kedves és szimpatikus volt. Figyelmeztetett minket a játék előtt a csapatjáték fontosságára, de csak később értettük meg, hogy ez valóban mennyire fontos, ha sikeresen ki akarunk jutni a halálsorról.

A történet szerin néhány barátoddal együtt a halálsorra kerültök. Innen már csak a halál vár rátok. Vagy mégsem? Talán még is van módja a szökésnek. Erre összesen egy óra van, ellenkező esetben végrehajtják az ítéletet. Az egyetlen esély a szabadulásra a csapatmunka. Ez itt jóval hangsúlyosabb, mint más élő kijutósokban.

A játékot legalább 4, maximum 8 fő játszhatja, az ajánlott létszám a 6. Eddigi kijutós élményeim közül a legötletesebb megoldásokkal itt találkoztam. A játékmenet nem lineáris és monoton és mindig valami más módon kell rájönni a következő lépésre. Teljesen egyedi és sehol nem látott megoldásokkal van teli a játék, ami mindannyiunknak nagyon tetszett. Nem könnyű, de amikor elakadtunk, kaptunk apró utalásokat segítségként. Gyakorlott kijutós játékosoknak kifejezetten ajánlott a kihívás miatt. Biztos, hogy ti sem fogtok elégedetlenül távozni :)

Foglalás

9 votes, average: 5,00 out of 59 votes, average: 5,00 out of 59 votes, average: 5,00 out of 59 votes, average: 5,00 out of 59 votes, average: 5,00 out of 5 (9 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

Egy hozzászólás

  1. avatar Pepita
    Küldve: 2016. február 7. vasárnap at 18:37 | Permalink

    Köszi a rövid beszámolót. Izgis lehetett, biztosan nagyon jól szórakoztatok.
    Amikor befejeznek a készítők egy helyszínt, ill.már megváltoztatják, jó lenne videón végignézni egy csapatjátékot. :)

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.