Élő kijutós: Team Escape

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2013. október 9. szerda 13:51

A szombati nap egy viszonylag új csapat, a Team Escape hollywood szobájába zártak be bennünket.

Négyen mentünk, egy belvárosi bérház első emeletére kellett felmennünk. És ezzel meg is döntöttük a minden idők leggyorsabb kijutás rekordját, mert be sem jutottunk. Önhibámból elsőre rossz időpontra mentünk, de nagyon készséges volt a főnök, felhívott a félreértés után telefonon, mindent egyeztettünk.

Amikor sikerült bejutnunk, egy fiatal lány és fiú fogadott minket, nagyon kedvesek voltak, elmondták a szabályokat, mert volt velünk két játékos, aki még soha nem játszott, de nem húzták az időt, csak a lényeg, semmi sallang.

Be is záródtunk így egy szobába, ahol már is jött az első meglepetés, amit most sem, mint máskor sem lövök le, legyen nektek is az.

A lényeg, hogy végül kb. 34-35 perc alatt ki is jutottunk. Cserébe viszont egyáltalán nem volt hiányérzetünk, mindenki úgy távozott, hogy ez jó volt.

Pár szót azért még is ejtenék a játékról. Nagyon tetszett, hogy nem voltak nyelvi fejtörők, mindenhol képek és piktogramok segítettek az eligazodásban. Épp ezért teljesen logikus volt az egész, de messze nem merült ki ennyiben a játék. Kellet keresgetni is, és sokat gondolkodni.

Itt is sok egyedi megoldás volt. Sajnos voltunk olyan helyen is, ahol a kulcskeresésen kívül nem volt nagyon más feladat, itt viszont teljesen újszerű elektronikus feladatok is voltak, ami nagyon feldobta a játékélményt. Ami még jobban tetszett, hogy mind a négyünkre szükség volt, egymás nélkül elakadtunk volna. Pont jó arányban voltak a logikai feladatok, a számzáras lakatok, és egyéb feladványok.

Hollywood-i szobában voltunk, ezért filmes sztori volt, a tárgyak, eszközök élethűek voltak, az egész játékon látszik, hogy sok energia és munka van belefektetve, szuper volt a hangulata.

Minden alkalommal, amikor egy ilyen beszámolót megírok, megemlítem azt is, (akárcsak most), hogy nehéz úgy írni, hogy konkrétan a játékról nem írhatok. Bízzatok bennem, és a csapattársaimban, érdemes elmenni.

Már csak azért is, mert miután kijutottunk, megkérdezték tőlünk az üzemeltetők, hogy van -e valami kritikánk. Volt egy rész, amit a feladvány nélkül is meg lehetett oldalni, ezzel ők is tisztában vannak (de semmit nem von le a játékélményből). Viszont, számomra ez azt jelenti, hogy folyamatosan a játékmenet jobbá tételén dolgoznak, figyelnek a visszajelzésekre, ami pozitív.

A szoba weboldalát itt érhetitek el, a facebook oldalt pedig itt.

A hely könnyen megközelíthető, a VII. kerületben található a Nagydiófa u. 3. szám alatt.

Sok sikert Hollywoodhoz!

A mi kis csapatunk

Kijutos_1013_500

30 votes, average: 4,67 out of 530 votes, average: 4,67 out of 530 votes, average: 4,67 out of 530 votes, average: 4,67 out of 530 votes, average: 4,67 out of 5 (30 szavazat, átlag: 4,67 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

3 hozzászólás

 1. avatar nemtudomka
  Küldve: 2013. október 9. szerda at 22:05 | Permalink

  vvv

  VálaszVálasz
 2. Küldve: 2013. október 10. csütörtök at 08:33 | Permalink

  Írígy vagyok marhára! Sajnos az idén sem tudtam kipróbálni.:(

  VálaszVálasz
 3. avatar hazikrisz
  Küldve: 2013. október 11. péntek at 22:40 | Permalink

  Gratula!Jól néztek ki!:))

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.