Újraéledt a flashjatekok.blog.hu!

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2013. december 17. kedd 04:45

Nágy az öröm, az elektromos csellentyűcske után szabadon!

Kedves társszerzőnk Bobb úgy határozott, hogy folytatja a flashjatekok.blog.hu oldalt!

Nem is akarom csűrni-csavarni a dolgot, hadd idézzem inkább őt, a beköszönőjét:

“Kedves játékosok!

A blogot átvettem és ismét napi szinten lesznek játékok. Akik új kijutós játékokat keresnek, azok fáradjanak a kijutos-jatekok.hu, hiszen itt főleg különféle logikai, fizikai, kaland és egyéb szórakoztató játékok lesznek.

Remélem sikerül kiépíteni egy remek fiatalokból és idősebbekből álló, játszani kedvelő közösséget. Ha tetszenek az új posztok, érdemes minden nap visszanézni, hiszen folyamatosan új játékokat rakok ki.

Hogy miért érdemes játszani? Azon kívül, hogy remek időtöltés, az itt található játékok nagy része fejleszti a logikát, edzi az elmét, javítja a memóriát és a problémamegoldó-készséget, és ezáltal folyamatosan frissen tartja az agyat. Sokkal hasznosabb és szórakoztatóbb időtöltés, mint mindenféle vacak műsort nézni a tv-ben :)

Száz szónak is egy a vége, játékra fel!”

Én már most látogatója vagyok az oldalának, mert nekem a fizikai játékok a kedvenceim, de a logikai játékokat is szeretem.

Sok sikert kívánunk!

flashjatekok

10 votes, average: 5,00 out of 510 votes, average: 5,00 out of 510 votes, average: 5,00 out of 510 votes, average: 5,00 out of 510 votes, average: 5,00 out of 5 (10 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

Egy hozzászólás

  1. Küldve: 2013. december 17. kedd at 09:41 | Permalink

    Köszönöm :)

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.