Reklámok

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2014. január 18. szombat 11:12

Kedves játékosok!

Amint láthatjátok, mostanában már szinte folyamatosan vannak kint a fő oldalon első posztként élő kijutós játék beszámolók. Szeretnék kedvet csinálni ezekkel a posztokkal hozzá, hogy ti is elmenjetek. Én a 26. helyen vagyok túl, ebben volt jó, rossz, szuper, totális csőd, volt bent ragadás, rekordállítás, miegymás.

Ezekkel a beszámolókkal szeretnék nektek kedvet csinálni, hogy ti is látogassatok meg ilyen helyeket! Bízzatok bennem, megéri. A nyereményjátékokat csak azért állítottam le, mert gyakorlatilag az első nyereményjáték résztvevői jelentkeznek már csak rá, az úgy pedig nem igazán nyereményjáték. Volt velünk két ilyen játékban két olyan ember, akik még azelőtt sosem voltak, és azóta teljesen rákattantak.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem csak Budapesten vannak ilyen helyek, nagyon sok nagyvárosban találhattok ilyet. Ne féljetek tőlük, roppant jó mulatság, és már azt is ezerszer leírtam, hogy ha mondjuk 4-en mentek egy 8 000 Ft -os helyre, akkor az fejenként 2 000 Ft, igazán nem sok egy óra játékélményért. Ráadásul rengeteg helyen lehet kuponokat szerezni, amelyekkel szinte féláron tudtok eljutni.

Mint a múltkori beszámolómban említettem, belekezdtem egy új projektbe, az élő kijutós helyek összegyűjtésébe, a domainem és tárhelyem már megvan, már csak kéne egy hét, amíg összeépítem az oldalt, eljő az is remélem mihamarabb.

Biztosan észrevettétek, hogy az oldalon megjelentek reklámok. Igyekeztem úgy elhelyezni őket, hogy ne legyenek zavaróak, nem használom azt a trükköt, amelyet rengeteg oldal, hogy nagyon közel teszem őket a képhez, hogy véletlen kattintsatok rá, és ha jól emlékszem, nem szoktalak és nem is foglak titeket buzdítani, hogy kattintsatok rájuk.

Ezekből a reklámokból nagyon picike pénzek folynak be, mondhatni forintok, hónapok alatt gyűlik össze annyi, hogy a kifizetés megtörténjen.

Az új projekt kapcsán is, és ennek az oldalnak a fenntartásához szükség van sajnos ezekre. Kérlek titeket, viseljétek el, ez az ára annak, hogy az oldalunk technikai háttere biztosítva legyen. Akiket nagyon zavar, találhatnak add-on-okat, plugineket, extension-öket, magyarul kiegészítőket szinte az összes böngészőhöz, amellyel ezek eltüntethetőek, tehát nem fognak megjelenni.

Vegyétek ezt úgy, mint egy szükséges rossz, higgyétek el nekem, nem ebből fogok meggazdagodni :)

Még valami: ha találtok olyan reklámot az oldalon, (nem a tartalmára gondolok, hanem a helyére), amely több embernek roppant zavaró, kérem jelezze nekem vagy itt a posztban, de inkább a kijutosjatekok@gamil.com címen.

reklam

10 votes, average: 4,90 out of 510 votes, average: 4,90 out of 510 votes, average: 4,90 out of 510 votes, average: 4,90 out of 510 votes, average: 4,90 out of 5 (10 szavazat, átlag: 4,90 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

10 hozzászólás

 1. avatar Magnólia
  Küldve: 2014. január 18. szombat at 13:14 | Permalink

  Semmi baj, használom a ABP-t, így a reklámokból nem látok semmit sem. :)

  VálaszVálasz
 2. Küldve: 2014. január 18. szombat at 14:33 | Permalink

  @Magnólia: Az a baj az Adblock-al, hogy ezzel hozzájárulunk a kijutós játékok megszűnéséhez és azoknak ártunk, akik csinálják nekünk ezeket. Egyetlen kijutós játék (amiből ugye naponta 6-8 is jelenik meg) több tízezer forintba kerül. Ezt azért fizeti ki egy játékoldal (pl. Games 2 Rule, Escape Fan vagy akármelyik másik), mert reméli, hogy sok játékos jön és a reklámbevételekből megtérül a befektetett pénz. Akik felhagytak a kijutós játék szponzorálással vagy fejlesztéssel, azért tették, mert annyian használnak reklámblokkolókat, hogy egyszerűen nem érte meg új játékot csinálni. Erre kiváló példa a Gamershood. Pedig szerintem nagyon jó játékaik voltak. De így hálálták meg a játékosok, hogy minőségi játékokat készített és teljesen ingyen elérhetővé tette őket. Ainars-ot talán kivétel nélkül mindenki szereti itt. Róla konkrétan tudom például, hogy ebből él. A reklámblokkolókkal az ő megélhetését is elvesszük és szépen lassan mindenkiét, akiknek köszönhetően nap mint nap jól szórakozunk :(

  VálaszVálasz
 3. avatar Magnólia
  Küldve: 2014. január 18. szombat at 14:55 | Permalink

  @Bobb: Értem, csakhogy itt az a baj, hogy ha én játszani akarok, akkor borzasztóan idegesítenek a reklámok. Sőt, nem csak itt, hanem bárhol, ahol találkozom velük. De vannak olyan játékoldalak, ahol be sem jön a játék, csak akkor, ha blokkolom a blokkolót. Ez is megoldás lehet a problémára a gyártók részéről.

  VálaszVálasz
 4. avatar peter
  Küldve: 2014. január 18. szombat at 15:16 | Permalink

  Ha egyszer szeretek játszani, ezt el kell fogadnom. Ezt teszem :))

  VálaszVálasz
 5. Küldve: 2014. január 18. szombat at 15:30 | Permalink

  @Bobb: nem tudom. igen, vannak akik használnak adBlockert, de szerintem a nagy átlag nem. csak saccolok, de szerintem 70/30 vagy 80/20 azok aránya akik nem/igen.

  Amúgy meg be lehet állítani, hogy mely oldalakra legyen érvényes, tehát akit ITT zavar, az beállíthatja :)

  VálaszVálasz
 6. avatar Magusz
  Küldve: 2014. január 18. szombat at 17:20 | Permalink

  Engem kjülönösebben nem zavarnak a reklámok, játszok, oszt kész

  VálaszVálasz
 7. Küldve: 2014. január 19. vasárnap at 14:36 | Permalink

  @karacsi_maci: Ez igaz, de sajnos egyre többen használják és ez az arány még lesz sokkal rosszabb is. Remélem nem fogja megölni a kijutós játékokat ez az egész :/

  @Magnólia: Persze, ez érthető, de úgy kell hozzáállni, hogy ez a kis kellemetlenség az ára, hogy ingyen nap mint nap jobbnál jobb játékokkal szórakoztatnak minket. Ez talán a legjobb módja, hogy megköszönjük a munkájukat.

  VálaszVálasz
 8. Küldve: 2014. január 19. vasárnap at 15:22 | Permalink

  @Bobb: néha azért túlzás az, amikor kb. végig kell néznem az ellőhetettlen 20mp -es repülős játékos reklámot, utána jön egy kék csíkos continue, aztán kattints a kis piros x -re ami kb. 2×2 px széles, és utána kiderül, hogy végig egy ultragagyi játék volt az egész.

  VálaszVálasz
 9. Küldve: 2014. január 20. hétfő at 00:50 | Permalink

  @karacsi_maci: Igen az a repülős lehalkíthatatlan és továbbugorhatatlan reklám nekem is az agyamra megy EG24-en és Melting-Mindz-on. Minden játék elé berakják. (ezért nem szívesen linkelek a play.escapegames24-ről)
  Valahogy rendes kompromisszum kéne a játékosok és a fejlesztők/oldaltulajdonosok között. Ne legyenek zavaró reklámok és cserébe nem blokkolná semmi. De ez persze elég idealizált :)

  VálaszVálasz
 10. avatar Garfield
  Küldve: 2014. január 25. szombat at 13:16 | Permalink

  Engem sem zavarnak! Játszok , nem figyelem őket! :D

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.