Társszerző!

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2014. augusztus 26. kedd 15:13

Sziasztok kedves játékosok!

Mint bizonyára tudjátok, Léna most egy ideig nem fog nekünk játékokat szállítani. Szüksége van a pihenésre, éveken át nap nap után, kitartó munkával azon fáradozott, hogy legyen nekünk minden napra amivel tudunk játszani. Ezer hála és köszönet érte, emberfeletti munka volt, sok szeretettel várjuk vissza, ha kipihente magát.

Így azonban egyedül bobb hozza nekünk a játékokat, ami egyedül nagyon megerőltető, ezért társszerzőt keresünk!

Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik folyamatosan és rendszeresen tudnának játékokat kirakni. Ez a két legfontosabb kritérium, hiszen ha vállalod, akkor számítunk rád.

Természetesen minden technikai segítséget megadok, hogy hogyan kell feltölteni az új játékokat.

Mint tudjátok, az oldal non-profit, tehát sajnos díjazást nem tudok felajánlani, maximum annyit, hogy amennyiben a mi szerverünkre feltöltesz flash fájlt, tehát a játék nem egy külső oldalon, hanem a mi oldalunkon jelenik meg, akkor a játék alatt és felett elhelyezhetsz egy google adsense, vagy egyéb adcode -os reklámot. Ebből meggazdagodni biztosan nem fogsz.

Amennyiben lenne kedved ellátni ezt a feladatot, kérlek írj pár szót magadról, melyik városban laksz, hány éves vagy, mi a hobbid, meg még amit akarsz, illetve, hogy milyen időközönként tudnál játékokat kirakni.

 

 

we need you

5 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 5 (5 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

5 hozzászólás

 1. avatar Garfield
  Küldve: 2014. augusztus 26. kedd at 17:46 | Permalink

  Szia karacsi_maci!

  Jó pihenést Lénának, bízzun kbenne hogy mielőbb
  visszatér! Köszönjük Bobb a sok játékot! :) És remélem mihamarabb lesz társad is itt!
  További szépnapot, jó játékot kívánok Nektek,és minden kedves játékos társamnak is.

  VálaszVálasz
 2. avatar peter
  Küldve: 2014. augusztus 26. kedd at 18:06 | Permalink

  @Garfield: Szépen összefoglaltad, csatlakozom!
  Kedves Léna, pihend ki Magad és gyere vissza! Várunk!

  VálaszVálasz
 3. avatar Vilcsi
  Küldve: 2014. augusztus 26. kedd at 23:01 | Permalink

  Én szívesen segítenék,de nem raktam fel soha életemben egy játékot sem.Úgy hogy ha el tudod magyarázni hogy kell,akkor szívesen megpróbálom.Amúgy 36 éves vagyok,Vésztőn lakom Békés megyében,van 3 szép gyermekem.Nagyon szeretem a kijutós és keresgetős játékokat,de emellett a rejtvényfejtést is szeretem.Én szerintem 2-3 naponta tudnék felrakni játékokat.Ha megmered próbálni velem,akkor készen állok rá.Én is jó pihenést kívánok Lénának,és remélem hamarosan vissza jön.Mert nem igazi nélküle.

  VálaszVálasz
 4. Küldve: 2014. augusztus 29. péntek at 09:41 | Permalink

  Bocsánat, hogy csak most válaszolok, sok melóm volt. A jövő héten valamikor felveszem veled a kapcsolatot. Nem egy nagy ördöngösség. Kell készíteni egy képet, átméretezni, megadni a bejegyzés címét, valami kis szöveget, a képet és a linket beilleszteni, és kész is :)

  VálaszVálasz
 5. avatar gabianyu
  Küldve: 2014. szeptember 6. szombat at 20:16 | Permalink

  @karacsi_maci: szijja!nem tudom Léna meddig lesz távol tőlünk,esetleg decemberig én is betudnám vállalni,de utána már nem ígérem,hogy sok időm lesz,mert babát várok elvileg dec 23-ra.ha ez segít vagy kisegít szívesen vállalnám :)

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.