Ytic – játék a városban

Szerző: karacsi_maci, beküldve: 2014. december 12. péntek 11:42

Kedves játékosok!

Két hatalmas örömhírrel szolgálhatok nektek.

Az egyik az, hogy egy játékostársunk megkeresett, hogy szeretne társszerző lenni. Ez szuper, mivel Bob egyedül viszi az egész oldalt, és tapasztalatból tudom, hogy elég nehéz napi szinten posztolni, remélem, kicsit fellélegezhet. A társszerzőnknek a hétvégén küldöm el az instrukciókat, hogyan kell posztolni, stb. Remélem, még mindig élvezitek az oldalt, mert az utóbbi időkben nem nagyon jártam erre felé, nem látom a kommenteket, stb… Ami azért van mert:

Belevágtunk egy játék fejlesztésébe, aminek a neve Ytic. Bármilyen furcsa is, ez visszafelé olvasva City :)

Ez egy élő játék, amit bárki ingyen tud játszani majd. Terveink szerint, ez a jövő évben, 2015 január / február fog elindulni.

A játék lényege az, hogy a városban, egy androidos telefonnal, QR/NFC segítségével, végig kell menni 5 ponton. Próbáltuk a belvárosra szűkíteni a helyeket, amiből következik, hogy első körben Budapesten fog zajlani a játék. Ha sikeres lesz, márpedig az lesz :), akkor később minden nagyvárosban szeretnénk majd ezt adoptálni. (Ha valaki kedvet érez, hogy ebben segít nekünk Miskolcban, Szegeden, stb… szívesen vesszük!)

És a lényeg: nyeremény is lesz, tehát érdemes lesz játszani. Minden további információt a weboldalunkon találhattok meg.

Kérünk titeket, hogy iratkozzatok fel a hírlevélre az oldalon, illetve lájkoljátok a facebook oldalunkat, hogy értesüljetek róla, mikor kezdődik az első etap!

JÁTSZ TE IS AZ YTIC JÁTÉKKAL!

Ytic-logo

 

6 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 5 (6 szavazat, átlag: 5,00 a maximum 5 pontból)
A szavazáshoz be kell lépned.
Loading...

3 hozzászólás

 1. avatar Garfield
  Küldve: 2014. december 12. péntek at 13:02 | Permalink

  Szia! Gratulálok az élő kijutós oldalhoz! Nem semmi amit csináltok!:) Én sajnos nem tudok benne résztvenni, mert Pest messze van nekem és a többi nagyváros is, de szurkolok mindenkinek aki játszani tud majd ott. És figyelemmel követem a játékokat!Örülök az új társzerzőnek, sok sikert a munkához! További szép napot mindenkinek! <3

  VálaszVálasz
 2. avatar Garfield
  Küldve: 2014. december 12. péntek at 13:09 | Permalink

  Kimaradt hogy feliratkoztam a hírlevélre, és ott vagyok a Facebook oldalatokon is. :) Nekem marad ez az oldal, amit évek óta imádok, tiszta függő lettem :D Nektek is sok sikert karacsi_maci a további munkához, és mindenkinek aki játszani fog majd élőben Veletek. ;)

  VálaszVálasz
 3. avatar Lygia
  Küldve: 2014. december 13. szombat at 09:47 | Permalink

  Én is csatlakoztam a csoporthoz, kíváncsian várom a fejleményeket! :) Nagyon sok sikert kívánok a munkátokhoz! :) <3

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Hozzáaszóláshoz be kell lépned.